Uutiset

1.1.2018Jalkahoidosta alennusta jäsenille 15% x1/vuosiLue lisää »3.11.2015Erityisryhmien liikuntakortti, katso jäseneduista tarkemminLue lisää »1.1.2018Yhdistyksemme Facebook:ssaLue lisää »

Yhteystiedot

Suupohjan Diabetesyhdistys ry
Postiosoite:
PL 101
61801 Kauhajoki
Käyntiosoite:
Päntäneentie 241
61800 Kauhajoki
diabetesyhdistys.suupohja(at)gmail.com
https://www.facebook.com/suupohjandiabetesyhdistys/

Jos haluat tukea yhdistyksemme toimintaa lahjoituksella, voit tehdä sen tilille:
FI80 5154 3020 0066 04
Kiitos toiminnan tukemisesta!

Suupohjan Diabetesyhdistyksen jäsenmaksu on 20€ vuonna 2018.


HUOM! JÄSENHANKINTAKAMPANJA 2018 : Diabetesliiton jäseneksi liittyneille vastasairastuneille tyypin 2 diabeetikoille Diabetesliiton tarjoamat liittymisedut! Ks. Diabetesliiton sivuilta!

Tarjoamme jäsenillemme:

Uusille jäsenille:
-liityttyäsi jäseneksi Diabeteslehti loppuvuodeksi ilmaiseksi, jatkossa lehti 14€ (2016)/ vuosi.
-Diabeteslehti ei -jäsenille 40€ / vuosi.

-liittymislahjaksi kylpypyyhe (140x70cm) yhdistyksemme nimellä varustettuna.

-uusien jäsenten tapaaminen  järjestetään keväisin yhdessä Etelä-Pohjanmaan Diabetesyhdistysten kanssa. Yhdistyksemme tarjoaa päivän ohjelman, aterian ja matkakorvaus yhdistyksemme taloussäännön mukaan. Uusille jäsenille lähetetään henkilökohtainen kutsu.

-diabeetikkoperheiden virkistymispäivä järjestetään keväällä yhdessä Etelä-Pohjanmaan Diabetesyhdistysten kanssa. Yhdistyksemme maksaa osallistumismaksusta puolet ja matkat järjestetään yhdistyksen puolesta.

Uimahalli/ kuntosali, Kauhajoen uimahalli Virkku ;
-jäsenille kerran kuukaudessa maksuton käynti. Jäsenkortti esitettävä!
Teuvan uimahalli: jäsenille kerran kuukaudessa maksuton käynti. Jäsenkortti esitettävä!
Myöskin Kristiinan kaupungin uimahallilla diabeetikoille varattu oma uintiaika perjantaisin klo 13-15, joka on eläkeliiton kanssa yhteinen vesijumppa.

-perhekerhon kesäretki, tämä järjestetään vaalikeräysrahoilla

-15% alennus jäsenille x1/vuosi : Jalkahoito Leena Koskinen, osoite Päntäneentie 241, Kauhajoki. Ajanvaraus jalkahoitoon puh. 044 359 2851.

 Erityisryhmien liikuntakortti (vain Kauhajoella). Liikuntakortti on voimassa Virkun uimalassa aukioloaikojen mukaan,liikuntapalveluiden vesiliikunta uimalassa, kuntosaliharjoittelu. Kertamääriä ei ole rajoitettu. Kortti on voimassa 1 vuoden, jolloin pitää tehdä uusi hakemus.
Liikuntakortin hakemuslomakkeen saa Kauhajoen kaupungintalon yhteispalvelupisteestä tai liikuntapalveluista (kaupungintalo 2krs) tai Virkusta (palvelupiste) tai netti sivulta www.kauhajoki.fi/vapaa-aika : liikunta/lomakkeet.
Kortin hinta aik.85€/ vuosi. Lapset (alle 16v) 40€/vuosi.

Järjestämme teatteriretkiä, matkoja ja muuta virkistäytymistä. Seuraa lehti-ilmoitteluja ja myös kotisivujamme!

Nuorille (15-20 -vuotiaat) liittymislahja: Elokuvalippu + kaverin voi ottaa mukaan! Alueemme elokuvateatterit Kauhajoella, Teuvalla ja Kristiinankaupungissa. Jäsenkortti esitettävä! Jos et ole vielä jäsen: Liity alla olevasta linkistä ja ota sen jälkeen yhteys yhdistykseemme!

Liity jäseneksi