Uutiset

1.1.2018Jalkahoidosta alennusta jäsenille 15% x1/vuosiLue lisää »3.11.2015Erityisryhmien liikuntakortti, katso jäseneduista tarkemminLue lisää »1.1.2018Yhdistyksemme Facebook:ssaLue lisää »

Yhteystiedot

Suupohjan Diabetesyhdistys ry
Postiosoite:
PL 101
61801 Kauhajoki
Käyntiosoite:
Päntäneentie 241
61800 Kauhajoki
diabetesyhdistys.suupohja(at)gmail.com
https://www.facebook.com/suupohjandiabetesyhdistys/

Jos haluat tukea yhdistyksemme toimintaa lahjoituksella, voit tehdä sen tilille:
FI80 5154 3020 0066 04
Kiitos toiminnan tukemisesta!

Perhekerho

Perhekerho kokoontumiset ovat olleet syksystä 2015 alkaen yhdistyksemme kerhotiloissa Yrjänäisen koululla Kauhajoella. Kokoontumisesta ilmoitetaan kerhonvetäjien välityksellä ja näillä kotisivuilla "Tapahtumakalenterissa" (katso sieltä seuraavat kokoontumiskerrat!)
Perhekerhossa voi diabeetikkolapsen perhe tavata muita perheitä, jakaa kokemuksiaan, saada vinkkejä toiselta perheeltä diabeteksen hoitoon, eli tämä on vertaistukea parhaimmassa muodossa. Perhekerhossa voi vierailla diabeteksen  asiantuntija luennoimassa, verensokerimittariesittelyä tai muista hoitovälineistä esittelijöitä on myös tarpeen mukaan.
Uusissa kerhon tiloissa Yrjänäisen koululla on mahdollisuus pelata koulun liikuntasalissa sählyä tms. Ulkona on  iso, aidattu  piha-alue, jossa voi  harrastaa erilaisia pihaleikkejä.
Perhekerholla on mm. perinteinen kesäretki ja pikkujoulu ja  muutakin aktiviteettia järjestetään. Perheet voivat  antaa vetäjälle toivomuksia, mitä kerhon toimintaan haluavat ja näin voidaan yhdessä kehittää perhekerhon toimintaa.
Teuvalle on perustettu oma perhekerho, käynnistynyt syksyllä 2013, vastuuhenkilönä toimii Marika Kaari, marika.kaari(at)pp.inet.fi

KOKOONTUMISET:  klo 18.30- n. 21, kokoontumispäivä  keskiviikko

Kevään 2018 kokoontuminen : 


26.5.2018 Perheiden virkistäytymisretki Ähtärin eläinpuistoon -> PERUTTU!!!
-Teuvan perhekerho kokoontuu joka toinen kuukausi yhdessä Kauhajoen kerhon kanssa, muina kertoina molemmat kerhot omilla paikkakunnillaan.

Tiedoksi perhekerholaisille myös muista tämän kotisivun tiedoista:

Diabeetikkojen ilmaistarvikejakelusta ja Suupohjan alueen Diabeteshoitajien yhteystiedot kotisivulla.

Perhekerhon yhteyshenkilönä toimii Taina Niemistö, p. 050 3713367
Suupohjan Diabetesyhdistyksen kerhotilan käyntiosoite: Päntäneentie 241, 61800 Kauhajoki (Yrjänäisen koulu). Postiosoite: PL 101, 61801 Kauhajoki

Teuvan perhekerhon yhteyshenkilö Marika Kaari,
marika.kaari(at)pp.inet.fi, p. 040 5141261

Perhekehon puuhanaisena toimii Taina Niemistö-> hän on mukana kokoontumisissa, hoitaa tarjoilut ja ohjelmat. Hyvänä asiana on myös Tainan työpiste, joka on Kauhajoen keskusvarasto (välinevarasto) ja siellä hänellä hyvä mahdollisuus kertoa perhekerhosta uusien jäsenien hakiessa diabetestarvikkeita. Tainan s-posti: taina.niemisto(at)llky.fi

HUOM! Katso Tapahtumat -Uutiset